COACHING

Wil je eens grondig reflecteren op jouw rol als leidinggevende? Wil je een effectief communicatieteam? Of wil je dat jijzelf en jouw medewerkers optimaal communiceren? Neem dan met ons contact op en ervaar wat wij voor je kunnen betekenen. De drie coaches van Rainmaker: vakkundig, betrokken en met een dijk aan ervaring.

Coachingsvragen waarmee wij raad weten gaan over ondersteuning bij effectief functioneren in complexe omgevingen, begeleiding bij het oplossen van communicatie-vraagstukken of bijvoorbeeld het verbeteren van communicatieve vaardigheden.

Complexe omgevingen – Ferdinand Helmann coacht mensen die opereren in een ‘politieke’ omgeving en helpt inzicht te krijgen in de overwegingen die leiden tot effectieve beslissingen. Als mediator luistert Ferdinand naar betrokken partijen en helpt effectieve oplossingen te creëren bij complexe problemen.

Communicatieprofessionals –Ton de Roo coacht communicatieprofessionals bij vakinhoudelijke- en organisatorische vraagstukken. Hij helpt inzicht te krijgen in de problematiek en oplossingen te creëren die leiden tot effectief opererende afdelingen communicatie.

Communicatieve vaardigheden – Marcel van den Berg coacht directies en professionals op het gebied van communicatieve vaardigheden, waardoor mensen en organisaties optimaal kunnen functioneren.