MOBILITEIT

AMBITIE

Auto’s zijn niet meer wat ze zijn geweest. Dat moeten ze ook niet meer worden. Hoeveel we ook van onze grommende V8 motoren houden, er komt een einde aan dat verhaal.

Als het aan game changers ligt als Tesla en nu ook Faraday Future, wacht er een nieuwe toekomst, waarin mobiliteit totaal verandert. Van auto’s die meestal stil staan, naar voertuigen die continu in gebruik zijn. Van rijdende CO2 fabrieken naar mobiele opslagpunten voor elektriciteit. Van auto’s met stuurwielen naar automatische vervoerssystemen. Zo kun je altijd overal naartoe, in een groene wereld, waar je de vogels hoort fluiten. 

Een aanlokkelijk perspectief? Ja, fantastisch! Rainmaker wil ook professioneel deel uitmaken van die toekomst. Wij zetten stappen in de goede richting. Eerder introduceerden we op de RAI de schonere benzine van Total, organiseerden de wedstrijd Flexible High Way met de Carver en gaven vorm aan de visie van een fabrikant van automatisch gestuurde voertuigen. 

Strategische communicatie inrichten voor nieuwe spelers in mobiliteit. Dat is onze ambitie. Mobiliteit, smart cities, data; het grijpt in elkaar en wij willen daarbij zijn. We begrijpen techniek en weten wat voor mensen kan betekenen.

Rainmaker wil verantwoordelijk worden voor de communicatie van nieuwe spelers in mobiliteit. Van leidende gedachte, tot regie over de communicatie.