BEACON VALLEY

START UP

Mobiele communicatie is de nieuwe tech revolutie. Notificaties sturen, informeren, waarschuwen, overtuigen: de dialoog start op de locatie. Met een tekstbericht, beelden of een complete video. 

Softwarehuis Beacon Valley ontwikkelde een multi-app voor location based interaction. Een winkelcentrum, museum of evenementenlocatie kan deze direct inzetten, zonder kosten te maken voor een eigen app. De gratis app  EasyTapp is beschikbaar in de AppStore en GooglePlay. Beacon Valley bewijst dat haar concept werkt met de pilot Beacon Village, waarin 80 winkeliers participeren. De eerste gemeente communiceert nu via beacons met haar burgers. Snel, effectief en zonder een berg papier te produceren.

Strategische communicatie is: het idee helder formuleren, de voordelen laten zien en zorgen dat  stakeholders het begrijpen, klanten het omarmen en bezoekers enthousiast raken. 

Rainmaker is verantwoordelijk voor de strategische communicatie van de  jongste start-up  in communicatie-technologie. Van leidende gedachte tot pitch voor investeerders.